Termeni si Conditii

Elemente Definitorii

S.C. POWER-UP COM S.R.L. cu sediul in Str. Nikolai Gogol Nr. 11, Arad, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J02/38/16.01.2006 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO18285130 este compania responsabila cu administrarea siteului WWW.POWERUP.RO si a magazinului POWER-UP.

Utilizarea acestui site implica respectarea intocmai a termenilor si conditiilor afisate mai jos indiferent de statutul cumparatorului (persoana fizica, persoana juridica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o comanda prin intermediul siteului ). Compania S.C. POWER-UP COM S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi in conformitate cu modificarea drepturilor date de lege si/sau evolutia companiei si furnizorilor acesteia fara o notificare prealabila.

1. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.powerup.ro (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date) este proprietatea S.C. POWER-UP COM S.R.L. si a furnizorilor sai. Tot acest continut este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea unor elemente, din cele mai sus mentionate, fara acordul scris al S.C. POWER-UP COM S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru raportarea unor probleme legate de incalcarea drepturilor de autor va rugam folositi adresa: office@powerup.ro

2. Accesul la Informatie si Confidentialitate

Compania S.C. POWER-UP COM S.R.L. permite utilizarea siteului de catre orice cumparator in strict interes personal. Descarcarea, copierea, folosirea elementelor mentionate in Drepturile de autor fara acordul scris al companiei este sanctionata conform legilor in vigoare.

Datele personale ale fiecarui cumparator sunt inregistrate in baza de date a siteului si sunt folosite strict pentru a intocmi acte necesare unei tranzactii, transport si/sau studii de marketing in cadrul companiei S.C. POWER-UP COM S.R.L.
Compania isi asuma responsabilitatea de a nu instraina, vinde sau face publice bazale de date ale siteului www.powerup.ro, acestea pot fi transmise doar autoritatilor responsabile cu verificarea tranzactiilor comeciale, numai in scopuri justificate.
Datele dumneavoastra personale mai pot fi folosite de catre compania S.C. Power-Up COM S.R.L. pentru a va trimite materiale comerciale de tip reclama sau informatii deosebite in format electronic. Aveti oricand posibilitatea de a va dezabona de la primirea acestor materiale printr-un singur click.

3. Limitarea obligatiilor pentru produse si servicii

a. Descrierea si disponibilitatea produselor

S.C. Power-Up COM S.R.L. isi asuma drepturile de administrare a descrierii si pozelor produselor de pe site-ul www.powerup.ro. Descrierea produselor poate fii uneori incompleta din cauza lipsei de informatie oferite de catre producator sau furnizor. Toate descrierile produselor se bazeaza pe specifiicatiile oferite de catre producator si/sau verificari in cadrul companiei.
Pozele afisate pe site pot avea caracter informativ pentru anumite produse.
Ne rezervam dreptul de a modifica specificatiile tehnice si pozele produselor afisate pe site-ul www.powerup.ro fara o notificare prealabila.
Compania S.C. Power-Up COM S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate pe siteul www.powerup.ro. Pentru detalii legate de stocuri si disponibilitatea produselor contactati-ne prin intermediul mijloacelor puse la dispozitie in sectiunea Contact.

b. Servicii oferite de S.C. Power-Up COM S.R.L.

Compania S.C. Power-Up COM S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor survenite in timpul transportului. Constatarea starii produselor trimise prin firme de curierat se face doar in prezenta curierului.
Toate serviciile oferite de S.C. Power-Up COM S.R.L. se adreseaza strict cumparatorilor si sunt oferite in urma unei comenzi, facturi si/sau garantii. Acestea nu se pot instraina altei persoane, cumparatorul este direct raspunzator pentru produsul primit si isi asuma in totalitate riscurile deteriorarii acestuia in mod voit.
Ne rezervam dreptul de a selecta firmele de curierat prin care livram produsele in conformitate cu contractele incheiate cu firmele de curierat Nemo Express , GLS, DPD Dynamic Parcel Distribution. Produsele pot fi trimise prin alte firme de curierat stabilite numai de comun acord de ambele parti (Cumparator – Vanzator).
Costurile de transport aferente garantiilor vor fi suportate integral de catre firma Power-Up COM (tur-retur) numai in cazul in care un produs ajunge cu probleme la destinatie si se intoarce in firma in maxim 3 zile calendaristice.
In cazul in care transportul urmeaza a fi platit de catre firma Power-Up COM, clientul are obligatia de a trimite produsul catre Power-Up COM numai prin firmele de curierat Fan Courier, Nemo Express , GLS, DPD Dynamic Parcel Distribution 
Nota! A nu se confunda Garantia produsului cu CEREREA DE RETUR! Garantia produsului asigura service-ul acestuia, pe cand CEREREA DE RETUR asigura posibilitatea de returna sau schimba un produs.

c. Garantia si service-ul produselor

Compania S.C. Power-Up COM S.R.L. isi asuma responsabilitatea de a acorda garantie 12 Luni pentru produsele afisate pe site in afara produselor speciale ce nu beneficiaza de garantie.

In momentul constatarii unei defectiuni, clientul este obligat sa anunte compania si sa stabileasca de comun acord termenii de livrare, timpul de service si costurile de transport.
Service-ul se acorda, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, orcarui produs cu defectiuni neprovocate in mod intentionat de catre posesor sau avarii in urma unor calamitati naturale sau accidente, numai in baza unui certificat de garantie sau a unei facturi.

Nu acordam service produselor ce au suferit deteriorari in mod voit (lovite, arse, udate, taiate, sparte e.t.c.), produse avariate in urma unor calamitati naturale sau accidente (incendii, inundatii, explozii, alunecari de teren e.t.c.), produsele ce au suferit deteriorari de soft in urma neatentiei utilizatorului (programe nelicentiate, virusi, programe nefunctionale e.t.c.)

d. Termenii si conditiile de livrare

Inainte de a trimite un produs in garantie, clientul este obligat sa contacteze telefonic si sa stabileasca, de comun acord, termenii si conditiile de livrare impreuna cu un reprezentat al firmei.
Produsele trimise in service trebuie sa fie insotite de o copie a certificatului de garantie si/sau o copie a facturii. Pe spatele copiei gantiei vor fi mentionate datele de contact ale clientului (Nume, Prenume, Adresa si Numar de telefon), cat si motivul trimiterii produsului in service. (ex: a ajuns cu ecranul spart, produs nefunctional e.t.c.).
Costurile de transport, ale produsului catre firma, vor fi suportate de catre client in momentul expedierii, urmand ca firma Power-Up COM sa plateasca transportul inapoi catre client (numai in cazul in care defectul produsului este real si se incadreaza in termenii garantiei)
Costurile de transport vor fi suportate integral de catre firma Power-Up COM(tur-retur) numai in cazul in care un produs ajunge cu probleme la destinatie si se intoarce in firma in maxim 3 zile calendaristice.
In cazul in care transportul urmeaza a fi platit de catre firma Power-Up COM, clientul are obligatia de a trimite produsul catre Power-Up COM numai prin firmele de curierat Nemo Express, Cargus sau Fan Courier.
In cazul in care clientul suporta costurile de transport, acesta poate alege orice firma de curierat doreste, exceptie fiind Posta Romana.
Atentie! Produsele trimise prin Posta Romana nu vor fi ridicate.
Produsele care nu respecta conditiile mai sus mentionate nu vor fi acceptate in service; acestea se vor intoarce catre expeditor, urmand ca acesta sa suporte costurile de transport dus – intors.

Nota! A nu se confunda Garantia produsului cu Extra Garantia de Retur! 
Garantia produsului asigura service-ul acestuia, pe cand Garantia de Retur asigura posibilitatea de returna sau schimba un produs.

4. Limitarea obligatiilor pentru preturi

Toate preturile prezentate pe site-ul www.powerup.ro includ TVA (19%), in acest pret nu este inclus costul de livrare al produsului decat daca produsul face parte dintr-o promotie speciala.
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. 
Compania S.C. Power-Up COM S.R.L. isi rezerva dreptul de a limita pretul comenzii minime la 1500 RON si dreptul de a modifica preturile produselor si promotiilor de pe site-ul www.powerup.ro fara o notificare prealabila.

5. Conditii si termene de plata

Plata comenzilor se va efectua in avans sau la livrarea produselor (ramburs) conform cu contractele incheiate. Compania S.C. Power-Up COM S.R.L. isi rezerva dreptul de a solicita plata unei comenzi in avans.
Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, urmand ca dovada platii sa fie trimisa catre S.C. Power-Up COM S.R.L. la adresa de e-mail office@powerup.ro. In aceste cazuri livrarea se va face dupa confirmarea trasferului de bani in contul contul S.C. Power-Up COM S.R.L de catre client. In cazul unei comenzi in avans, produsele trebuie achitata integral pentru a initia livrarea.

6. Responsabilitati privind comentariile si review-urile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul Power-Up au posibilitatea de a lasa comentarii si/ sau review-uri produselor comercializate, care vor fii publicate pe site dupa o aprobare a echipei tehnice. 
Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, defaimator, amenintator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, texte vizand diverse campanii de promovare, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Compania S.C. Power-Up COM S.R.L. nu va fii responsabila si nici nu va putea fii obligata sa plateasca despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin publicarea unor astfel de texte.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, si este direct responsabil pentru textele publicate.

7. Responsabilitati privind legaturi externe, server, browser

Site-ul www.powerup.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Compania S.C. Power-Up COM S.R.L. nu este responsabila pentru erorile aparute pe site din cauza serverului care il gazduieste sau diferitelor tipuri de browsere folosite pentru navigarea pe site-ul www.powerup.ro
Compania S.C. Power-Up COM S.R.L. nu este responsabila pentru eventualele erori, deteriorari, pierderi de date, continut sau natura site-urilor externe accesate prin intermediul www.powerup.ro.

8. Dreptul de anulare a comenzii si returnarea produselor

Orice cumparator are dreptul de a anunta in scris S.C. Power-Up COM S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea in termen de 15 zile lucratoare a produsului se realizeaza prin completarea CERERII DE RETUR.

In acest caz consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care furnizorul accepta sa suporte acele costuri.

Consumatorul este responsabil de diminuarea valorii produsului rezultata din manipularea acestora, caracteristicilor si functionarii produselor.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor pentru care a fost facuta proba ori instalare software ( programe licentiate) si au fost ridicate de catre cumparator direct de la sediul nostru.

Pentru orice astfel de cerere/notificare trebuie sa completati formularul.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului. Se returneaza doar valoarea produsului fara taxele de transport.

9. Obligativitatea privind Licente, Download si Standarde ISO.

a. Licentele pentru sisteme de operare

Toate produsele de tip Laptop si Calculatoare comercializate, de S.C. Power-Up COM S.R.L. prin intermediul siteului www.powerup.ro, vin fara software instalat, expectie facand produsele care au specificat expres in descriere ca au sisteme de operare preinstalate.
Clientul poate cumpara o licenta pentru un sistem de operare numai impreuna cu un Laptop sau Calculator afisat pe site-ul www.powerup.ro
Licenta este valabila pentru un singur calculator sau laptop si nu se poate instraina. Nu se pot achizitiona mai multe licente impreuna cu un singur calculator sau laptop.

b. Prevederile privind Standardele ISO

Potrivit legilor in vigoare produsele de tip monitoare LCD (TFT) cat si alte aparate/aparaturi cu ecran TFT sunt fabricate conform Standardului ISO14602-Clasa II. Acest standard permite existenta unui minim de 3 pixeli morti la livrare. Toate produsele de acest gen nu sunt considerate defecte potrivit celor mai sus mentionate.

NOTA !

Conform normelor in vigoare, compania S.C. Power-Up COM S.R.L. este absolvita de orice vina privind problemele, defectiunile sau caracteristicile produselor Speciale si Grad B deoarece cumparatorul este pus in trema cu acestea inante de achizitionarea acestor produse. Astfel prin cumpararea produselor respective, clientul, accepta termenii si conditiile impuse.